Esküvői öltöny tanácsadás

Kedves ifjú pár!

Tegyék egyedivé életük egyik legcsodálatosabb pillanatát!

Nálunk az egész nászmenet felöltözhet! Egyedi márkás öltönyök, a hímzettől a különleges gyapjúig. Magyarország legnagyobb anyag és fazonválasztási lehetőségével. Válasszon a kényelmére való kevertszálas és gyapjú anyagainkból! Miért keresgélne üzletről üzletre? Eltér alkata a konfekció méretektől? Az Ön által kiválasztott anyagból és fazonból készítjük el öltönyét, minőségi alapanyagainkból a legkorszerűbben felszerelt varrodai háttérrel!

Munkatársaink stílustanácsadó irodánkban felkészülve várják Önöket, hogy az alkalomhoz illő esküvőre készült öltönyökről szóló öltözködési tanácsokkal láthassák el. Kérem, amennyiben kevés ideje van, és nem szeretne senkire várni, jelentkezzen be, és egy kollégánk csak önnek fog segíteni esküvői megjelenésének kiválasztásában. Bemutatja a készleten található fazonjainkat valamint rendelhető színösszeállításainkat.

Segít önnek a
· A menyasszonyi ruhához illő árnyalatok meghatározásában
· A személyiségéhez az egyéniségéhez legjobban illő fazonok bemutatásában
· Az alkalomhoz illő és testalkatához legjobban álló fazon és színárnyalat kiválasztásában

Hívjon bennünket bizalommal, mert Ön fontos nekünk!

Néhány vélemény rólunk:

Kedves Bankdancehall öltözködési tanácsadók!
Utólag is szeretnénk nagyon megköszönni a mi „NAGY NAPUNKRA” vásárolt csodálatos öltönyt! A férjem egy mesebeli hercegként érkezett értem és ez nem túlzás. További sok sikert kívánunk!
Köszönettel: Karó Tamás és neje

Köszönjük szépen a nagyszerű szolgáltatást!!!! Mindenki el volt ájulva az öltönytől, igazán jó munkát végeztek!
Üdvözlettel: Ács Edina

Szeretném ezúton is megköszönni az üzlet tulajdonosának és dolgozóinak mindazt a sok segítséget, kedvességet, türelmet, amivel segítettek nekem az esküvői öltönyömet kiválasztani és méretre igazítani. Örömmel tölt el, hogy végre egy olyan üzletben vagyok, ahol érzem fontos számukra az, hogy itt vásárolhatok. Segítenek az ember egyéniségéhez való darabok kiválasztásához. Köszönök mindent és csak ajánlani tudom önöket minden ismerősömnek.

Nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük szépen a türelmes, kedves kiszolgálást. Ilyen gyönyörű öltönyt még sehol nem láttunk. Attól félünk, hogy csinosabb lesz az örömapa, mint a vőlegény!
Tisztelettel: Miklós