Elegáns férfi öltöny szettek Újpesten

A Budapesten található igen nagy férfi öltöny választék ellenére, a legideálisabb darab kiválasztása korántsem egyszerű minden férfi számára. A Heilemann Öltönyházban hatalmas választékból válogathat minden férfi, akinek célja, hogy a lehető legelegánsabban jelenjen meg.

WILVORST öltönyöket is vásárolhat

Az aktuális kollekciókat az öltönyök oldalon böngészheti. Slim fit, normál, telt és nyújtott méretekben is megtalálhatja az ízlésének megfelelő darabot, melynek zakó és nadrág mérete külön-külön kiválasztható, illetve szakszerűen és ingyenesen a méretére is alakítják szükség esetén. Az üzleti öltönyök 100% gyapjúból készülnek, míg az esküvői öltönyök között kevert szöveteket is találunk, hogy a különleges alkalomra szánt darab kissé fényesebb legyen. Olyan népszerű márkákkal is találkozhatunk, mint a Cerruti, Barberis, Reda, Zegna. A legújabb kollekciók folyamatosan érkeznek az öltönyházba, ezért ajánljuk, hogy személyesen is tegyen egy látogatást a hét bármely napján.

WILVORST – a nagy napra

Az életük legfontosabb napjára készülődő vőlegények is széles kínálatból választhatnak, ugyanis a német WILVORST 2022-es, legújabb irányzatoknak megfelelő esküvői öltönyök vőlegények számára készülő kollekciója is megtalálható az Árpád úti öltönyházban sorakozó vállfákon.