Egyedi öltözködési tanácsadás

Egyedi öltözködési tanácsadás

Kedves érdeklődőnk!

Munkatársaink stílustanácsadó irodánkban felkészülve várják, hogy az alkalomhoz illő öltözködési tanácsokkal láthassák el Önt. Kérem, amennyiben kevés ideje van, és nem szeretne senkire várni, jelentkezzen be, és egy kollégánk csak önnek fog segíteni öltözete kiválasztásában. Bemutatja a készleten található fazonjainkat valamint rendelhető színösszeállításainkat.

Segít önnek a
· Bőréhez és hajszín tónusának legmegfelelőbb árnyalatok meghatározásában
· A személyiségéhez az egyéniségéhez legjobban illő fazonok bemutatásában
· Az alkalomhoz illő és testalkatához legjobban álló fazon és színárnyalat kiválasztásában

Hívjon bennünket bizalommal, mert Ön fontos nekünk!

Néhány vásárlói vélemény rólunk:

A mi családunkból négy fiút öltöztettek és maximálisan meg voltunk elégedve a kiszolgálással, az öltönyök minőségével! Csak is ajánlani tudjuk Önöket!
Bosnyák Gréta

Köszönjük a kedves udvarias kiszolgálást! Apósom 88 évesen itt találta meg a legmegfelelőbb öltönyt, amely számára igen nagy örömöt okozott!
Köszönettel: Etelka

Ehhez a profi munkához csak gratulálni tudunk. A kiszolgáló személyzet kedvességét külön köszönjük. Munkájukhoz sok sikert kívánunk!
Péter és családja

Nagyon örülök, hogy találtunk egy olyan „boltot” ahol „igazi” kereskedők voltak. Türelmes segítőkész, és ha valami nem tetszett, azt is elfogadták és nem változott pozitív hozzáállásuk hozzánk! Kívánom, hogy még sokáig itt dolgozzanak, és ha szükségünk van valamire örömmel jöhetünk ide.
Norbert és családja